Begeleiding

DREAM  BELIEVE  ACHIEVE

Ben jij een speler die meer uit zijn potentie wil halen?

 

Voor de meeste spelers die ik tegen kom is het de ultieme droom om te slagen als profspeler. Ik zie het veel om mij heen dat spelers van alles proberen om daar te komen. Ze hebben talent, een geweldige trainer, worden goed begeleid door een fysio, trainen extra bij een voetbalschool, de groei-mindset is aanwezig en toch komt de ware potentie maar niet tot uiting. Dat laatste stapje naar het droomdoel ontbreekt. Waar ligt dat dan aan? Hoe kan je daar aan werken? Wat is daar voor nodig?

 

Sommige mensen roepen dat het draait om "geluk hebben" en het gaat om een stukje gunnen, maar in mijn ogen is "geluk" dat je zo goed mogelijk voorbereid bent voor het moment dat de kans zich voor doet.

 

Inmiddels loop ik al een aantal seizoenen mee bij verschillende teams, heb ik met een heleboel spelers samengewerkt en valt het mij op dat zelfvertrouwen een belangrijk element is en beïnvloed wordt door zoveel verschillende factoren. Wil jij in een veilige en vertrouwde omgeving in alle rust werken aan je zelfvertrouwen om zo een onbevangen en vrij gevoel te krijgen op het veld, dan kan ik je daar bij helpen.

Waar kan ik je bij helpen?

 
Omgaan met oordelen en verwachtingen van jezelf en invloed van de omgeving, want juist die torenhoge verwachtingen zorgen voor teleurstelling. Je leert kritiek, twijfel, angst en onzekerheid omzetten in een positieve drijfveer en weet hoe je je moet herpakken na lastige situaties. Om jezelf goed te leren kennen krijg je oefeningen aangereikt om meer vertrouwen te krijgen in jezelf en zo beter om te gaan met moeilijkheden, tegenslagen en veranderingen. Met mijn begeleiding, on-the-pitch coaching en open communicatie kan dat en weet jij na afloop hoe je het maximale uit je potentie kan halen.

Stap even weg uit de hectiek van het dagelijkse voetballeven en maak een afspraak voor een vrijblijvend ontwikkelgesprek. Stuur een mail naar julie@talentcoachfootball.com, dan bespreken wij samen of ik wat voor je kan betekenen.

 

 COPYRIGHT © Talent Coach Football 2018 - 2020 | KVK 80303366 | Paulus Potter 7, 1191 WM Ouderkerk aan de Amstel