© 2019-2020 by Talent Coach Football

 

Wij waarderen dit enorm. Asad is een kind vol liefde door mensen zoals jou.

Dilek (moeder Asad)

Mevrouw heel erg lief van u dat u elke wedstrijd / training bijna aanwezig kan zijn ik waardeer naast dat u hulp ook heel erg, ik dacht ik zeg het u even voordat u denkt dat ik vergeten ben hoe u me ging helpen met het vinden van een school / de thuis situatie etc etc. 

C. (17 jaar - speler Sc Buitenveldert)

Ik ben al een tijdje trainer. Ik heb wel eens gehoord van een jeugdpsycholoog maar wist nooit wat het precies in hield. Totdat ik Julie leerde kennen. Julie is iemand die heel erg houdt van het spelletje ze is dan ook zowel een luisterend oor voor de spelers als de trainers. Soms is de communicatie van trainers niet altijd al te best maar om zo iemand naast je te hebben die je feedback geeft is erg prettig.

Ismail (trainer)

Mentale zorg voor de jongens voor, tijdens en na de wedstrijd en training, maar ook voor de ouders een luisterend oor. Genoeg frustraties voor de laatste te bedenken in de voetbalwereld. Zeker als je er onbekend mee bent. Julie houdt van voetbal en houdt haar jongens goed in de gaten, waar en wanneer ze spelen. Als ze langs de lijn staat geeft dat mijn zoon in ieder geval een vertrouwd gevoel. Met al zijn vragen en onzekerheden kan hij bij jou terecht. Niets moet alles mag. Hoe lekker is dat!

Monique (moeder Roderick)

Ik waardeer je hulp enorm. Jammer dat we geen afscheid konden nemen, maar we zien je vast nog wel. Je bent een super fijn persoon. Bedankt voor alles. Ook namens Semy.

Sophia (moeder Semy)

Julie gelooft in mensen. Met haar belangstelling en vertrouwen in andere is zij een zeer betrokken coach/begeleider. Door haar altruïsme en authenticiteit inspireert zij mensen om zichzelf te verbeteren.

Jeneesh (trainer)