Glimlachende Tiener

OUDERS

Bekijk mijn ondersteuning

01

LUISTEREND OOR

02

SPARREN

03

ADVIES

04

ONDERSTEUNING

 

Hoe kan je als ouder ondersteunen?

Als ouder weet je niet meteen waar je aan begint. Zeker niet als jouw zoon in de belangstelling komt te staan van BVO’s en er zelfs voor gaat spelen. Dit kan vraagstukken en pieker momenten opleveren want je kind komt in een omgeving terecht waarbij zijn ontwikkelingsproces in een sneltreinvaart terecht komt. Op jonge leeftijd worden er al vaardigheden gevraagd die een kind vrijwel niet direct beheerst. Maar ook een zeker vertrouwen hebben in de visie van de betreffende club is cruciaal in de begeleiding thuis. Juist als ouder kan je als goed vangnet fungeren, een veilige plek waar je zoon weer even tot rust kan komen.

Tijdens mijn begeleiding streef ik er naar om onzekerheden en stressfactoren zo veel mogelijk weg te nemen door te luisteren en advies te geven hoe jij je kind zo goed mogelijk kan begeleiden in dat traject. 

 

Het einddoel profvoetballer is niet voor iedereen weggelegd. Daarom vind ik het belangrijk dat de persoon ‘achter de voetballer’ niet verloren gaat, en zich blijft door ontwikkelingen zodat hij beschikt over een gezonde basis zelfvertrouwen met genoeg handvatten om later keuzes te maken die aansluiten bij zijn kwaliteiten. Zowel op als naast het veld. 

 

Stap even weg uit de hectiek van het dagelijkse voetballeven en maak een afspraak voor een vrijblijvend oudergesprek.