Referenties

 

Mevrouw heel erg lief van u dat u elke wedstrijd / training bijna aanwezig kan zijn ik waardeer naast dat u hulp ook heel erg, ik dacht ik zeg het u even voordat u denkt dat ik vergeten ben hoe u me ging helpen met het vinden van een school / de thuis situatie etc etc. 

C. (17 jaar - speler Sc Buitenveldert)

Wij waarderen dit enorm. Asad is een kind vol liefde door mensen zoals jou.

Dilek (moeder Asad)

Mentale zorg voor de jongens voor, tijdens en na de wedstrijd en training, maar ook voor de ouders een luisterend oor. Genoeg frustraties voor de laatste te bedenken in de voetbalwereld. Zeker als je er onbekend mee bent. Julie houdt van voetbal en houdt haar jongens goed in de gaten, waar en wanneer ze spelen. Als ze langs de lijn staat geeft dat mijn zoon in ieder geval een vertrouwd gevoel. Met al zijn vragen en onzekerheden kan hij bij jou terecht. Niets moet alles mag. Hoe lekker is dat!

Monique (moeder Roderick)

Ik ben al een tijdje trainer. Ik heb wel eens gehoord van een jeugdpsycholoog maar wist nooit wat het precies in hield. Totdat ik Julie leerde kennen. Julie is iemand die heel erg houdt van het spelletje ze is dan ook zowel een luisterend oor voor de spelers als de trainers. Soms is de communicatie van trainers niet altijd al te best maar om zo iemand naast je te hebben die je feedback geeft is erg prettig.

Ismail (trainer)

Julie gelooft in mensen. Met haar belangstelling en vertrouwen in andere is zij een zeer betrokken coach/begeleider. Door haar altruïsme en authenticiteit inspireert zij mensen om zichzelf te verbeteren.

Jeneesh (trainer)

Ik waardeer je hulp enorm. Jammer dat we geen afscheid konden nemen, maar we zien je vast nog wel. Je bent een super fijn persoon. Bedankt voor alles. Ook namens Semy.

Sophia (moeder Semy)

Julie is een toevoeging voor elke (professionele) voetbalclub. Zij is er voor zaken waar je vaak bij de trainer niet echt terecht kan. Maar wat wel waardevol is voor het team en de functionering als individu in een team. Met name het mentale gedeelte van het voetbal in de vorm van steun en/of hulp bij diverse zaken waar je tegenaan kan lopen. Er komt zoveel bij (selectie en prof) voetbal kijken, dat je soms als ouders of speler behoefte hebt aan een goed gesprek, luisterend oor of een mening. Julie is daar de juiste persoon voor. Door echt te luisteren en om pure onafhankelijke tips te geven, gericht op het welzijn van de speler/kind.

 

Ga zo door! En ook met de mooie  sportfotografie!

Shula (moeder Maxim & Olivier)

Juist omdat jij spreekt vanuit ervaring kun je niet alleen een safe heaven zijn voor spelers maar ook als voorbeeld dienen. Van zoveel waarde hoe betrokken jij bent met je speles. Niet alleen een coach op het veld maar ook buiten het veld. 

Heleen (mijn eigen moeder)

2580CF79-C34C-4557-8AEB-A576C1906A63-97D

 COPYRIGHT © Talent Coach Football 2018 - 2020 | KVK 80303366 | Paulus Potter 7, 1191 WM Ouderkerk aan de Amstel